Sunday, March 4, 2007

a million dolar hotel

madem anılarla dolu bi gece yaşıyorum, neden million dolar hotel için bir kaç şey yazmıyım? bu film pek sevgili ajan insanının bana kazandırdığı bir kaç önemli ayrıntıdan biridir(ya çok alakasızda, otostopçunun galaksi rehberinden parçalar okuyup bütün gece ingilizce konuştuğum günler geldi aklıma haha). (bir diğer ayrıntıda mustafa hakkında herşeyi izlerken zırıl zırıl ağlayıp senelerce alay konusu olmam bunun devamında dismissed e kadar uzanan dedikodu çılgınlığımızdır.)
filme geri dönmek gerekirse, hayatımızda izlediğimiz en güzel intihar sahnesiyle , insanın böyle saf ve de aşık olup böyle de güzel ölmesi gerektiğini düşündürürken bir o kadar da en vazgeçtiğimiz zamanlarda bile içimizi life is perfect umuduyla doldurabildiğidir.

after i jumped it occurred to me life is perfect, life is the best, full of magic, beauty, opportunity... and television... and surprises, lots of surprises, yeah. and then there's the best stuff of course, better than anything anyone ever made up, 'cause it's real, it's you...

No comments: